Webinar-serien

WATCH NOW

2023 Databeskyttelsestrender

Data Protection Experts

 

Dave Russell

VP, Enterprise Strategy

Veeam

Nathan Anderson

CTO

CyberFortress

Viktige nettseminarer


  • Få 4300 globale synspunkter på databeskyttelse landskapet
  • Få veiledning for datagjenoppretting fra bransjeeksperter
  • Forbered en verdidrevet databeskyttelsesplan og gjenopprettingsresultat
  • Pluss, mer reell 2023 gjenopprettingsinnsikt

Sammendrag

Dave Russell, visepresident for Enterprise Strategy, Veeam, og Nathan Anderson, Chief Technology Officer, CyberFortress, presenterer databeskyttelse YOY-trender og 2023-databeskyttelsesvedtak.


Nye globalt hentede data som spenner over 23 land og 4300 av dine jevnaldrende, som refererer til høydepunktene og endringene innen databeskyttelse i 2023. Få eksponering for Veeams beste praksis-metoder for å bidra til å forme dine databeskyttelsesinitiativer og beslutningsrammeverk. Ettersom truslene øker og økonomien reduseres, er nettkriminalitet satt opp for den perfekte stormen. Forbered deg på «CAT 5»-dataødeleggelse ettersom treff på løsepengevare fortsetter å øke, og viser ingen tegn til nedgang og sparer ingen enheter.


På tvers av eksperter, analytikere og operatører har den kollektive tenkningen endret seg mot "ikke hvis, men når" et cyberangrep vil skje, er det enighet om at en cyber-resiliant operasjon er nøkkelen til cyber-gjenoppretting. Ikke vær sideskade til mulighetsforbrytelser, registrer deg og vær klar for fail-over.@ 2022 CyberFortress har opphavsrett.

Alle rettigheter forbeholdt.